Prindërit detyruan 13 vjeçaren të bëjë seks me ta, dhe më pas

Kliko per me shume info

Ngjarja e rende ka ndodhur në vitin 1996, ku dy prindërit e Amandës, Justin dhe Jim u akuzuan për sulm dhe abuzim ndaj vajzës së tyre të vogël vetëm 13 vjeçe.

Nena ka rrefyer: E urrej veten time. Por vite më parë bashkëshorti im u mundua të më bindte se nëse do të kryenim marrëdhënie me vajzën dhe ta shisnim videon e do të paguheshim shumë.

Kliko per me shume info

Fillimisht nuk kam pranuar, por ai më thoshte se vajza tani po fillon të rritet dhe kush më mirë se sa prindërit që i kanë mësuar gjithçka, do ta mësonte se si të bëjë marrëdhënie. Nuk pranova edhe pse insistoi 3 muaj, por më pas u dorëzova, duke i shkatërruar jetën fëmijës tonë”,- ka treguar ajo.

Të dy prindërit u shpallën fajtorë, duke u dënuar me 20 vjet burg.

Pasi prindërit morën nga fëmija e tyre atë që ata donin, e kërcënuan të voglën që këtë të mos ia tregonte askujt, duke iu kthyer rutinës normale familjare.

Justin i ka treguar të gjitha këto para vajzës së saj, por edhe pse ka kaluar shumë ajo nuk mundet ta fal nënën e saj.

Nga ana tjetër babai i vajzës e ka quajtur nënën gënjeshtare . Ai pretendon se ka qenë ideja e nënës ta bënin diçka të tillë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.