Premiera absolute e TKOB, “Exil – Déjà Vu” pas pak në skenën e Universitetit të Arteve

Kliko per me shume info

Ngjitet sot në skenën e Universitetit të Arteve premiera e shfaqjes “Exil – Déjà Vu”.

Kjo është një shfaqje e një niveli të lartë artistik të baletit kontemporan.

Kliko per me shume info

Pjesë e kësaj trupe janë balerinët e Teatrit Kombëtar të Operas dhe Baletit, me koreografi të Eno Peçi.

Një skenë magjike, mes misticizmit dhe ndjesive që lindin nga ngjarje njerëzore, që turbullojnë shpirtin.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.