Policia Rrugore hap lotarinë, ja çfarë dhe si përfitojnë drejtuesit e mjeteve

Kliko per me shume info

Policia e Shtetit nuk vë vetëm gjoba, por edhe të motivon. Një nismë e tillë ka nisur sot ku Policia Rrugore ka lancuar “Llotarine e Radarit”, e cila do te nxjerre 20 fitues, 20 shofere model te cilet respektojne rregullat e qarkullimit rrugor.

“Llotari për drejtuesit mjeteve qe respepktojnë rregullat e qarkullimit rrugor. Një nga fakotërët kyc te aksidenteve është dhe shpejtësia, ne kemi vendosur te perzgjedhim drejtuesin e mjetit model që respekton rregullat.

Kliko per me shume info

Jane vendosur radarët që operojnë në rrugët e Shqipërisë, kane modul automatik qe përcvec konstatimit të shpejtësisë tej normave të lejuara, do tregoje edhe ata qe qarkullojne brenda normave te lejuara.

Fituesit do perzgjidhen ne nje shorte që do jetë live ditën e premte ku do përzgjidhen 20 drejtues që do u dhurohen 20 polica sigurimi për këto drejtues mjetesh që konsiderohen model.

Këto radarë janë vendosur do jenë në rrugët dhe akset kryesore aty ku janë identifikuar si njolla të errëta”.
“Kjo nismë ka të bëjë me lancimin e një llotarie për drejtuesit e mjeteve që respektojnë rregullat qarkullimit rrugor. Kemi vendosur të lançojmë sot “Drejtuesin e mjetit model”, i cili respekton rregullat e qarkullimit në kufijtë e lejuar të normave të shpejtësisë.

Radarët përveç konstatimeve të shpejtësisë, për drejtuesit e mjeteve që qarkullojnë brenda normave të lejuara do të përzgjidhen dhe sipas një shorteu që do të jetë live në drejtorine e Policisë së Shtetit do të përzgjidhen 20 drejtues mjetesh dhe do të dhurohen 20 polica sigurimi për këta drejtues mjetesh”, tha Ervin Dervishi, specialist i sigurisë rrugore.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.