Përmbarimi nxjerr nga shtëpia me dhunë familjen Rushiti

Kliko per me shume info

Një shoqëri përmbarimore dhe Policia e Shtetit ditën e sotme kanë nxjrrë nga banesa një familje, pasi disa pronarë të tjerë kanë pretenduar pronesinë e banesës.

Kliko per me shume info

Bëhet fjalë për një konflikt mes dy familjesh, burimi i së cilës është një borxh me fajde.
Familja e nxjerrë sot nga banesa pretendon se është bërë një akt korruptiv në Gjykata nga dy fajdexhinjtë, prej të cilëve kanë marrë një borxh që e kanë shlyer edhe më herët.

Ata pretendojnë se janë ende në një një process gjyqësor, por përmbarimi i mbështetur dhe nga policia ka mbërritur në banesë dhe i ka nxjerrë ata jashtë.

Më poshtë video nga televizioni lokal televizioni sot:

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.