Përdhunimi i 13-vjeçares, administratori i hotelit habit me justifikimin

Kliko per me shume info

Nisur nga fakti se punonjësit e hotelit kanë lejuar një 32-vjeçar që të rezervojë një dhomë hoteli në një kohë kur ishte i shoqëruar nga një vajzë e mitur, Policia i ka kërkuar llogari administratorit të hotelit që gjendet në aksin rrugor Fushë-Krujë – Tiranë, shkruan I pyetur për faktin se përse nuk kishte zbatuar rregulloren, duke lejuar që në hotel të hynte një vajzë 13-vjeçare, administratori është shprehur se ndiqnin si procedurë standarde marrjen e gjeneraliteteve të personit që kërkonte dhomën dhe targën e automjetit.

Përveç kësaj, sipas tij, nisur nga fiziku i vajzës, nuk u ka dhënë përshtypjen se ajo ishte e mitur.Përveç kësaj, sipas tij, nisur nga fiziku i vajzës, nuk u ka dhënë përshtypjen se ajo ishte e mitur.“Ne ndjekim si procedurë standarde marrjen e gjeneraliteteve të personit që kërkon dhomë, si dhe fiksojmë targat e mjetit me të cilin çifti apo personi vjen. Pastaj vajza nuk të linte përshtypjen e një vajze të mitur.

Kliko per me shume info

“Ne ndjekim si procedurë standarde marrjen e gjeneraliteteve të personit që kërkon dhomë, si dhe fiksojmë targat e mjetit me të cilin çifti apo personi vjen. Pastaj vajza nuk të linte përshtypjen e një vajze të mitur.

Ajo ishte e bëshme fizikisht dhe askush nuk mund të dyshonte për moshën e saj nëse nuk e dije që është 13 vjeçe”, mësohet të ketë deklaruar para oficerëve të Policisë administratori i hotelit ku dyshohet se ka ndodhur abuzimi seksual i 32-vjeçarit me vajzën e mitur.

LEONIDHA MUSAJ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.