Përçahet opozita? PD braktis Komisionin e Ligjeve, qëndron LSI

PD ka braktisur mbledhjen e Komisionit të Ligjeve, por duket se nuk kanë bërë të njëjtën gjë anëtarët e LSI. Këta të fundit kanë qëndruar në mbledhjen e Komisionit ku po zhvillohet seanca dëgjimore me komisionerët e Avokatit të Popullit.

Përfaqësuesi i PD, Eduart Halimi tha se Avokati i Popullit ka kërkuar ndërprerjen e procedurës dhe hapjen nga e para të garës, ndërsa përfaqësuesi i PS, Ulsi Manja tha se Avokati i mëparshëm ishte në detyrë kur hapi garën për 5 komisionerë.

Debatet:

Kliko per me shume info

Ulsi Manja: Avokati i mëparshëm ishte në detyrë kur hapi garën për 5 komisionerë.

Eduart Halimi: Procedura u hap nga avokati i parë në largim dhe ka kërkuar ndërprerjen e procedurës. Avokati i Popullit ka kërkuar hapjen nga e para të garës. Kërkojmë të anulohet procedura. Mbështesim kërkesën e Avokatit të Popullit.

Ulsi Manja: Avokati i Popullit i mëparshëm nuk është në shkelje të ligjit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.