Panairi “Shqipëria punon Tokën”/ Nisma e Ministrisë së Bujqësisë, sjell produkte bio në Tiranë

Kliko per me shume info

Në sheshin Nënë Tereza në Tiranë është hapur panairi “Shqipëria punon Tokën”.

Në panair kanë marrë pjesë 31 Bashki të vendit dhe rreth 600 prodhues.

Kliko per me shume info

Panairi ka hapur dyert për fermerët, blegtorët dhe sipërmarrësit shqiptarë, jo vetëm nga Shqipëria, por nga vendet jashtë kufirit, si Kosova dhe Maqedonia.

Ky panair ka zgjuar interesimin e madh të qytetarëve të kryeqytetit dhe jo vetëm, ndërkaq ka shërbyer edhe për shkëmbimin e eksperiencave mes fermerëve.

Kjo nismë interesante e Ministrisë së Bujqësisë është shoqëruar edhe me momente të bukura, tërheqëse për syrin.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.