OSHEE, padit 19 abonentë për vjedhje të energjisë

Kliko per me shume info

Kompania OSHEE në Vlorë ka denoncuar në polici 19 persona për vjedhje të energjisë elektrike.

Burime zyrtare bëjnë të ditur se kontrollet janë ushtruar përgjat tre netëve të fundit mbi ligjshërminë e furnizimit me energji.

Kliko per me shume info

“Nga kontrollet e ushtruara nga OSHEE Vlorë përgjatë tre netëve të fundit mbi ligjshmërinë e furnizimit me energji elektrike dhe të sigurisë së sistemit të matjes, ka identifikuar dhe ka denoncuar në polici 19 persona per vjedhje të energjisë.

Gjithashtu, OSHEE Vlorë njofton të gjithë abonentëve se pagesat në kohë të faturave të energjisë elektrike janë detyrim ligjor”, thuhet në njoftimin e OSHEE-së.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.