Nuk keni aplikuar ende për Lotarinë Amerikane? Ambasada ka disa këshilla për ju (Video)

Kliko per me shume info

Ambasada Amerikane në kryeqytet ka bërë një njoftim të rëndësishëm për të gjithë të interesuarit që duan të aplikojnë për Lotarinë Amerikanë.

Kur kanë mbetur dhe disa ditë nga afati përfundimtar i aplikimeve ambasada njofton se data e fundit është 22 Nëntori, por nuk nguron të japë dhe disa këshilla.

Kliko per me shume info

Ambasada Amerikane në kryeqytet ka bërë një njoftim të rëndësishëm për të gjithë të interesuarit që duan të aplikojnë për Lotarinë Amerikanë. Kur kanë mbetur dhe disa ditë nga afati përfundimtar i aplikimeve ambasada njofton se data e fundit është 22 Nëntori, por nuk nguron të japë dhe disa këshilla.

Njoftimi:

Të gjithë ju që jeni të interesuar, por ende nuk keni bërë aplikimin, shihni këtë video me 5 këshillat kryesore që jep ambasada për një aplikim të suksesshëm.

“Mos harroni se periudha e regjistrimit për Lotarinë Amerikane përfundon më 22 nëntor 2017, në orën 18:00. Të gjithë ju që do aplikoni, shihni këtë video me pesë këshillat e mia kryesore. Lexoni udhëzimet këtu: https://goo.gl/5SjV6h dhe aplikoni këtu: http://dvlottery.state.gov Ju urojmë fat!”- shkruan ambasada.

5 Këshilla për Lotarinë Amerikane

Mos harroni se periudha e regjistrimit për Lotarinë Amerikane përfundon më 22 nëntor 2017, në orën 18:00. Të gjithë ju që do aplikoni, shihni këtë video me pesë këshillat e mia kryesore. Lexoni udhëzimet këtu: https://goo.gl/5SjV6h dhe aplikoni këtu: http://dvlottery.state.govJu urojmë fat! Remember the DV entry period ends on November 22, at 18:00. For anyone entering, check out this video of my top five tips! Read the instructions here: https://al.usembassy.gov/sq/visas-sq/immigrant-visas-sq/diversity-visa-sq/, and apply here: http://dvlottery.state.gov Good luck!

Posted by U.S. Embassy-Tirana on Donnerstag, 16. November 2017

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.