Ngrihet Njësia Task Forcë, “skanim” politikanëve të lidhur me krimin

Kliko per me shume info

Struktura e Task-Forcës parashikon të nxjerrë zbuluar çdo politikan që ka lidhje me grupin kriminal.

Sipas skemës që shpjegon sesi do të realizohet kjo gjë, struktura e Task-Forcës do të bëjë verifikime për burimet e parave të politikanit, mjeteve të përdorura si edhe të personave të përfshirë që përdorin mjetin.

Kliko per me shume info

Gjithashtu do të verifikohet financimi i fushatës së politikanit, sepse dyshohet që paratë të kenë ardhur nga klani kriminal.

Do të shihet nëse fushata ishte e kushtueshme si edhe do të mblidhet informacion për të gjitha komunikimet para dhe gjatë fushatës që ai mund të ketë pasur me grupin kriminal

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.