Nënë Bideja, mes sëmundjes dhe skamjes gjen ngrohtësinë e këtyre të rinjve nga Elbasani

Kliko per me shume info

E vetme dhe e sëmurë rëndë Bide Myzhaqi e kalon jetën mes vështirësisë së mos paturit dhe debitore në shtet pasi nuk ka mundësi të paguajë dritat. E gjendur e vetme dhe me shtatë sëmundje në trupin e saj të kërrusur nënë Bideja me pensionin minimal që merr nuk i del të ushqehet normalisht e jo më të paguajë detyrimet e shtetit.

Pamjet që ofron shtëpija e saj të lënë pa fjalë dhe kushtet në të cilat jeton kjo nënë e përvuajtur flasin vet.

Kliko per me shume info

Fundjava Ndryshe si çdo fundjavë edhe këtë të diel ka qenë pranë nënë Bides për t’i ofruar asaj përveç dashuri pa kushte edhe disa ndihma në ushqime, për ti lehtësuar sadopak dhombjen dhe varfërinë që e ka kapluar. “Bamirësia nuk të varfëron”

Tek Bide Muzhaqi që ngrys e vetme ditët e saj duke jetuar çdo ditë me shtatë sëmundje të rënda në trupin e saj të kërrusur, si shtatë plagë të pashërueshme. E vetme dhe pa ujë e drita si debitore e pamundësisë për t’i paguar me pensionin e saj që nuk mjafton as për ilaçet e përditshme.

“Bamirësia nuk të varfëron”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.