Modelja e cila po thyen të gjitha stereotipet në industrinë e modës

Kliko per me shume info

Dru Presta, 21 vjeç, ka vendosur të ndryshojë industrinë e modës. Kjo vajzë ka lindur me një formë të duarfizmit dhe është 1m e gjatë, por kjo nuk e ndalon atë të ndjekë ëndrrat e saj dhe njerëzit frymëzues përgjatë rrugës.

Nga një moshë shumë e re, Dru është bullizuar për shkak të gjendjes së saj, achondroplasia. Dru është i vetmi person në familjen e saj me xhuxhizëm kështu që nuk kishte shumë njerëz në qytetin e saj të lindjes të Reno, Nevada, që ishin në gjendje të kuptonin se çfarë ajo po kalonte. Megjithatë, të gjitha paragjykimet nuk e ndaluan Dru, madje ato e bënë atë më të fortë.

Kliko per me shume info

Ajo u zhvendos në LA dhe filloi modelingun për të thyer kufijtë e industrisë së modës dhe për të frymëzuar njerëzit e tjerë me kushte të ngjashme për të ndjekur ëndrrat e tyre.

“Unë dua që të gjithë në botën e modës të pranohen. Unë dua që kushdo të jetë në gjendje të ecë këtë pistë ashtu si çdo tjetër – nëse i shihni ata që rrotullohen nëpër pistë në karrocë ose në paterica.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.