Milioneri udhëton me familjen e tij pa shpenzuar asnjë para

Kliko per me shume info

Kjo është një familje e rrallë, dhe shumë me fat mbi të gjitha. Po përjetojnë një jetë ëndrrash pa harxhuar asnjë para. Kjo familje i ka filluar udhëtimet që në kohën kur prindërit e tyre u takuan në Russi gjatë një misioni. Pas misionit ata filluan të takoheshin derisa e kurorëzuan dashurinë e tyre në martesë dhe me dy fëmijë më pas.

Garret shiti Snapchat për 54 milionë dhe nga ajo kohë vendosi të hiqte dorë nga puna dhe të udhëtonte me familjen e tij.

Kliko per me shume info

Mënyra se si po udhëtojnë falas ka të bëjë me sponsorët që marrin nga mediat online, dhe filluan ti ndajnë udhëtimet me fansat në Instagram dhe YouTube.

Dhe kjo është mënyra se si kjo familje udhëton falas. Pasi kompanitë, hotelet i presin falas, në këmbim të reklamimit online.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.