Meshkujt pa flokë janë më inteligjentë

Kliko per me shume info

Në ka një gjë të vërtetë në jetë, është se nuk mungojnë njerëzit e suksesshëm pa flokë.

Të paktën sipas një studimi, nuk është rastësi.Mbi tre studime të kryera nga Albert E. Mannes, 59 pjesëmarrësve u janë treguar fotot e një mashkulli me flokë, dhe një tjetër ku është pa flokë, pas përpunimit të fotove.

Kliko per me shume info

Ai zbuloi se versioni pa flokë i mashkullit jepte përshtypjen më dominant, mashkullor dhe konfident, më të gjatë e më të fortë se sa është aktualisht.

Në fakt, një kokë pa flokë, perceptohet disa centimetra më shumë. Me fjalë të tjera, pa flokë, një kokë komplet qerose u pa si më pak tërheqëse dhe e dobët.

Mannes thekson tek studimi ato çfarë tregojnë këto tipare, në veçanti dominanca, është një e dhënë se sa i suksesshëm është personi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.