Meshkuj, këto janë 3 gënjeshtrat që mund ti thoni partneres tuaj

Kliko per me shume info

Gënjeshtra është mirë të evitohet në cdo lidhje, por ama në këto tre raste mund të ishte e lejueshme fare mirë.

Psikologët thonë se djemtë mund të bëhen gënjeshtarë herë pas here, por këto gënjeshtra në këto tre raste janë të vlefshme.

Kliko per me shume info

 

  1. Kur e dashura juaj nuk është shumë mirë në pamje, ju duhet ti thoni që është shumë e bukur për ta bërë të ndihet më mirë.
  2. Ndonjëherë është mirë ti thoni që e doni më shumë se jetën tuaj, do ta bënit të ndihej shumë e vlerësuar.
  3. Kur e shikoni që është shumë e stresuar dhe po lodhet shumë gjatë angazhimit të saj profesional, por ju përsëri jeni mbështetësi i saj kryesor dhe i thoni vazhdimisht që ajo është më e mira dhe më e afta

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.