Mendoni se marrëdhënia ju plotëson? Studimi: Femrat beqare janë më të lumtura!

Gratë janë më të lumtura kur janë vetëm se me burrat, sepse të qenit në një marrëdhënie është punë më e vështirë për gratë, ky është rezultati që kanë nxjerrë kërkimet.

Sipas një studimi nga analistët e të dhënave Mintel, 61 për qind e grave beqare janë më të lumtura të vetme, kundrejt 49 për qind të meshkujve beqarë.

Kliko per me shume info

 

Kërkimi gjithashtu zbuloi se 75 përqind e grave të vetme nuk kanë kërkuar në mënyrë aktive një marrëdhënie në vitin e fundit, krahasuar me 65 përqind të meshkujve beqar.

“Ka dëshmi se gratë shpenzojnë më shumë në detyra shtëpiake sesa meshkujt dhe mendoj se ata gjithashtu bëjnë punë më emocionale “, Profesor Emily Grundy nga Universiteti i Essex, tha për ‘The Telegraph’.

 

Duke shpenzuar më shumë kohë dhe para për të ruajtur pamjen tuaj, duke bërë më shumë punë dhe duke bërë më shumë përpjekje në zgjidhjen e problemeve apo argumenteve, të jesh në një marrëdhënie është shumë për një grua.

Për më tepër, gratë janë thjesht më të lumtura vetëm se sa me burrat

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.