“Mami më kërkoi të punoja për familjen”, nëna shet virgjërinë e 14-vjeçares për 1500 euro

Kliko per me shume info

Një dokumentar nga CNN ka paraqitur jetën e vështirë të vajzave në Kamboxhia, të cilat detyrohen të shesin virgjërinë e tyre për të mbajtur familjen me bukë.

E reja ka rrëfyer se e ëma e kishte bindur se duhet të shiste virgjërinë e saj për të siguruar bukën e përditshme dhe kështu ajo kishte shkuar tek mjeku dhe i kishte kërkuar një vërtetim virgjërie.

Kliko per me shume info

14-vjeçaren e kishin dërguar më pas në një hotel dhe e kishin mbyllur në dhomë me një të panjohur i cili e kishte përdhunuar për 2 ditë.

Ajo kishte fituar 1500 euro nga shitja e virgjërisë së saj dhe ishte shprehur se mbijetesa është e vështirë atje dhe prandaj detyrohen që të marrin të tilla vendime

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.