Kontrolli i ajrit, Qeveria blen pajisje për sistemin e radarëve

Kliko per me shume info

Pak kohë pas debatit të fortë të funksionimit të radarëve në det, qeveria miraton një kontratë, por për radarët në ajër.

Kontrata është firmosur nga Ministria e Mbrojtjes dhe një kompani amerikane për blerjen e sistemit të integruar të vëzhgimit të hapësirës ajrore FAZA1.

Kliko per me shume info

Marrëveshja fillestare me kompaninë amerikane është nënshkruar në Tiranë më 15 mars të vitit 2005

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.