Kallëzim penal për kryebashkiaken socialiste dhe 6 zyrtarë të tjerë, ja për çfarë akuzohen

Kliko per me shume info

Kontrolli i Lartë i Shtetit ka kallezuar në prokurori Bashkinë e Sarandës, me akuzën për ‘shpërdorim detyre’.

KLSH ka konstatuar një dëm financiar për buxhetin e shtetit me vlerën e 32.466.812 lekë. Auditimi nga KLSH është bërë në periudhën nga 01.1.2015-30.6.2016.

Kliko per me shume info

Shkeljet e konstatuara në bashkinë e Sarandës për kontrollin dhe disiplinimin e punimeve të ndërtimit.

KLSH ka dërguar ne prokurori kallëzim penal për kryetaren e bashkisë Florjana Koka si dhe 6 zyrtar të tjerë.

KRISTAQ KALI-MBIKEQYRES KOLAUDATORI I PUNIMEVE
AGRON TEPELENA-MBIKEQYRES I PUNIMEVE
ELERON GJONI-DREJTOR JURIDIK
PELLUMB HALIMI-ISH DREJTOR I SHERBIMEVE PUBLIKE
TEUTA STROKA-DREJTORE EKONOMIKE
JORGO MITRO- DREJTOR I TAKSAVE VENDORE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.