Kjo është Porta e Qiellit! Duhet të ngjisësh 999 shkallë për ta vizituar (VIDEO)

Kliko per me shume info

Keni dëgjuar ndonjëherë për portën e qiellit? Mesa duket ekziston një e tillë në realitet. Mali “Tianmen Shan” quhet ndryshe edhe si mali i parajsës.

Ky mal ndodhet tetë kilometra larg nga qyteti Zhanjiajie në Kinë. Megjithatë nuk është e lehtë të arrish në këtë shpellë natyrale.

Kliko per me shume info

Duhet të ngjisësh plot 999 shkallë dqë të arrish në maje të saj.

Gjëja më e mrekullueshme për këtë arkitekturë natyrore është se formimi i saj nuk ka ndryshuar përgjatë kohës, ngaqë kinezët e kanë regjistruar atë gjithmonë.

Referuar dokumenteve, në kohën e tre mbretërive, ata gjithnjë kanë thënë se gropa është formuar në një moment të vetëm, ndërsa një pjesë nga shpella e madhe rastësisht kolapsoi.

Ky vend është shumë i bukur dhe këtu mund të përjetoni një eksperiencë unike, nga që toka, fusha, malet, muret, gjithçka është një mrekulli.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.