Kërkon t’i shpëtojë taksave/ Shpërthen uji nga shtyllat e ndriçimit

Kliko per me shume info

Disa ditë më parë kryeministri Edi Rama, deklaroi se do të vendoste sahatë për matjen e ujit që harxhojnë qytetarët nga puset, vendim ky që ngriti shumë polemika, debate e kundërshtime.

Në kohën kur qeveria “Rama 2” kërkon të taksojë gjithçka që i bie ndër mend, përfshirë këtu edhe ujin e puseve, diçka i ka dalë jashtë kontrolli.

Kliko per me shume info

Uji nga puset dhe çezmat, po gjen një rrugë tjetër për të shpëtuar nga taksat, po shpërthen nga shtyllat e ndriçimit. Në foton e mëposhtme ju ilustrojmë këtë që po themi, e kësisoj lind pyetja, “Po kjo shtyllë ndriçimi që nxjerr ujë, ku e ka sahatin?!”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.