Paralajmerimi i frikshëm i ISIS: Do sulmojmë këtë qytet të Evropës

Kliko per me shume info

Shteti Islamik (ISIS) paralajmëroi se së shpejti do të sulmojë Romën. Këtë njoftim organizata terroriste e bëri përmes një posteri në internet që tregon një terrorist dhe një ujk që shohin nga Sheshi i Shën Pjetrit.

Në paralajmërimin e shkruar në poster thuhet se: “Festa e Kryqtarëve po afrohet, tregoji atyre kuptimin e terrorizmit”.

Kliko per me shume info

“Mos e mbani gjakun tuaj, shpërblimi është parajsë”- thuhet në mesazhin e ISIS drejtuar ekstremistëve.

Thirrja bëhet ndaj mbështetësve të ISIS nëpër Europë. Ata quhen të tillë pasi sulmojnë vetëm, pa bashkëpunuar me njeri.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.