Zbulohet kush është shkaktari i Autizmit

Kliko per me shume info

 
Agjensia për Ushqimet dhe Ilaçet (Food and Drug Administration­,FDA) ka publikuar një dokument të vaksinës, ku janë raportuar efektet anësore që shkaktojnë autizëm.

Vaksina “Tripedia”, që shkakton kollë, nuk është më në treg. “Tripedia” është projektuar që të merret në 5 doza për fëmijët nga 6 javë deri në 7 vjeç.

Ka edhe shumë efekte të tjera anësore, të cilat janë shkaktuar nga vaksina, si SIDS (Sudden Infant Death Sindrom), reaksion anafilaktik (reaksion alergjik i rëndë), nivele të ulëta të trombociteve të gjakut, inflamacion të trurit , hypotonia (sindromi floppy baby), infeksion bakterial të lëkurës etj. Në këtë dokument thuhet se ngjarjet janë raportuar nga një pjesë e madhe e popullsisë.

Kliko per me shume info

Edhe pse kanë dalë dokumente që pranojnë se vaksina shkakton autizëm, Qendra për Kontrollin e Sëmundjeve vazhdon me pretendimet se vaksina me autizmin nuk kanë asnjë lidhje.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.