IOS-i i ri shpëton jetën e femrave

Kliko per me shume info

Përditësimi i iOS 11 tek iPhone është zyrtarisht i përditësuar dhe është i disponueshëm në smartphones dhe deri tek iPhone 5S. Softueri i ridizajnuar përfshin disa ndryshime mjaft të mëdha, trike të vogla, si dhe një tipar të fshehur që mund t’i mbante gratë të sigurta dhe potencialisht ti shpëtonte jetën.

Në të kaluarën, mund të telefononit vetëm 911 nga një ekran i mbyllur, ose duke i thënë Siri-t “ngarkoni telefonin tim me 100 për qind”. Megjithatë, thirrja 911 nga një telefon i mbyllur nuk funksiononte gjithmonë, veçanërisht nëse telefoni kishte një ekran të plasaritur, dhe kjo e fundit nuk ishte aq diskrete.

Kliko per me shume info

Shpresojmë që kurrë nuk do të keni nevojë të përdorni funksionin e ri, por nëse jeni ndonjëherë në një rrezik ku të përdorni telefonin tuaj apo edhe të flisni do të ishte e rrezikshme, tani ajo që ju duhet të bëni është të shtypni butonin gjumë / zgjim pesë herë dhe kjo automatikisht do t’ju bëjë kontakt me shërbimet e emergjencës.

Gjithashtu, nëse keni një kontakt emergjence të programuar tashmë në telefonin tuaj, do t’ju njoftojë se jeni në telashe dhe po dërgoni vendndodhjen tuaj.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.