Impianti në Ishëm, riciklimi i mbetjeve do t’i japë fund ndotjes

Kliko per me shume info

Lumi Ishëm ka qenë vendgrumbullimi i mbetjeve të Tiranës, Vorës, Kamzës, Fushë- Krujës dhe zonave të tjera të bashkisë Kurbin duke ndotur mjedisin dhe dëmtuar turizmin. Por, me ndërtimin e impiantit për riciklimin e mbetjeve në grykëderdhjen e tij, qeveria premton zgjidhje.

Kliko per me shume info

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.