Hajdutët vjedhin 300 iPhone X gjatë transportimit

Kliko per me shume info

Ai tha se të dyshuarit e dinin farë mirë çfarë kishte në kamion. iPhone kushton 999 dollar që do të thotë se kostoja e 300 iPhone është përafërsisht 300,000 dollar.

Mese 300 iPhone X u vodhën nga një kamion i UPS në San Francisco ditën e Enjten me një vlerë prej 300,000 dollarësh.

Kliko per me shume info

Sipas mediave Amerikane, hajdutët kishin arritur të hynin brenda kamionit dhe të grabisnin dërgesën përpara se të mbërrinte tek një dyqan i Apple në San Francisco.

Policia ka filluar një hetim të gjerë për kapjen e tyre. Sipas autoriteteve vendase një dëshmitar kishe parë tre persona të kokën e mbuluar të cilët drejtonin një makinë Dodge.

Ai tha se të dyshuarit e dinin farë mirë çfarë kishte në kamion. iPhone kushton 999 dollar që do të thotë se kostoja e 300 iPhone është përafërsisht 300,000 dollar.

Sipas lajmeve, ata që kishin porositur iPhone ende kishin arritur të merrnin telefonin pa asnjë vonesë. /PCWorld Albanian

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.