Hajdutët vjedhin 300 iPhone X gjatë transportit

Kliko per me shume info

Sipas mediave Amerikane, hajdutët kishin arritur të hynin brenda kamionit dhe të grabisnin dërgesën përpara se të mbërrinte tek një dyqan i Apple në San Francisco.

Policia ka filluar një hetim të gjerë për kapjen e tyre. Sipas autoriteteve vendase një dëshmitar kishe parë tre persona të kokën e mbuluar të cilët drejtonin një makinë Dodge.

Kliko per me shume info

Ai tha se të dyshuarit e dinin farë mirë çfarë kishte në kamion. iPhone kushton 999 dollar që do të thotë se kostoja e 300 iPhone është përafërsisht 300,000 dollarë, sipas PCWorld Albanian.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.