Komandanti italian: Në 2017 kemi kapur 33 ton drogë në rrugë detare nga Shqipëria

Kliko per me shume info

Komandanti i Përgjithshëm i Guarda di Finanza, Toschi ka deklaruar se gjatë vitit 2017 janë sekuestruar 66% më shumë lëndë narkotike se në vitin 2017.

Në fjalën e mbajtur tek Pallati i Kongreseve ku u prezantua raporti i monitorimit ajror të territorit shqiptar në anti-kanabis, Toschi tha se në rrugë detare përgjatë vitit 2017 janë sekuestruar plot 33 tonelata drogë.

Kliko per me shume info

Drejtori i Përgjithshëm Policisë së Shtetit Haki Çako ka falenderuar kolegët italianë të Guarda di Finanza me të cilët kanë bashkëpunuar në monitorimin nga ajri të territorit shqiptar në luftën kundër kultivimit të kanabisit.

Kreu i Policisë së Shtetit theksoi gjithashtu se gjatë vitit 2017 janë kryer 25% më shumë orë fluturimi në territorin shqiptar nga Guarda di Finanza.

“Gjatë 2017 është investuar 25% më shumë orë fluturimi dhe është mundësuar laboratori i përpunimit të të dhënave”, deklaroi Çako.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.