‘’Gruaja ngel shtatzënë ndërkohë që ishte shtatzënë’’

Kliko per me shume info

Mjekësia është tronditur nga gruaja e cila ka ngelur shtatëzënë, ndërkohë që ishte shtatëzënë.

Një histori e tillë bëhet e ditur edhe nga mediat turke. Ajo është shprehur se pasi ka bërë kontrollin e parë ka qenë shtatzënë me një fëmijë dhe në kontrollin e dytë janë shokuar kur kanë parë dy.

Kliko per me shume info

Të dy bebet kanë ardhur në jetë në të njëjtën kohë, ku fëmija i parë ka lindur 2.5 kg dhe fëmija që është ngjizur më vonë 1.5 kilogramë.

Një ngjarje e tillë në Turqi ndodh për herë të parë teksa është rasti i 12 në histori në historinë e botës.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.