Gjendja e shkollave, Rama publikon videon me mesazhin e fortë

Kliko per me shume info

Kryeministri Rama e ka cilësuar arsimin si një nga prioritetet e mandatit të dytë të tij si kryeministër i Shqipërisë.

Kliko per me shume info

Dhe në këtë kuadër në të gjithë vendin ka nisur një fushatë masive për rikonstruksionin apo edhe ndërtimin e shkollave të reja.

Për ta demostruar këtë gjë, kreu i qeverisë Rama ka postuar një video që tregon se si janë transformuar një pjesë e shkollave në vendin tonë.

MË POSHTË VIDEO:

.

Çdo ditë një hap të vogël në rrugën e drejtë për Shqipërinë që duam🇦🇱✌

Posted by Edi Rama on Montag, 20. November 2017

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.