Gazetari zbulon: Në makinë me Orest Sotën ka qenë edhe një person i dytë

Kliko per me shume info

Gazetari Artan Hoxha ka rrëfyer një detaj të fshehur deri më tani.

Sipas tij, në makinë me Orest Sotën ka qenë edhe një person tjetër, e sipas gazetarit Hoxha, biznesmeni i ri nuk ka qenë fare në drejtimin e makinë.

Kliko per me shume info

Gazetari Artan Hoxha ka treguar se makina ‘Range Rover’ ka shkuar në postbllok, policët kanë parë dy njerëz në makinë dhe kur e kanë arritur makinën në ambientet e kompanisë Kurum aty është gjetur vetëm Ores Sota, i cili ishte pa patentë.

“Makina ka shkuar tek postblloku, i është bërë shenjë të ndalonte, por nuk ka ndalur dhe ka ecur. Më pas ka hyrë në ambientet e kurimit, ku ka pretenduar se do të blinte 4 mijë ton hekur, ka thene Hoxha per Syri.

Policët kanë parë 2 persona në makinë dhe në drejtimin e makinës nuk ka qenë Ores Sota. Ku është ky njeri, pse policia thotë se është vetëm një njeri?” tha gazetari Artan Hoxha.

“Pse nuk është bërë publik personi i dytë? postblloku ka parë dy, kur ka hyrë tek Kurumi policia ka parë vetëm një njeri. Në postbllok janë parë dy persona në makinën Range Rover”, theksoi Hoxha gjatë intervistës së tij.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.