Përdoruesit raportojnë probleme të shumta tek Samsung Galaxy Note 8

Kliko per me shume info

Pas modelit të ri Pixel 2 të Google, probleme janë raportuar edhe tek pajisja e fundit e Samsung-ut, përkatësisht tableti Galaxy Note 8 – po përjeton gjithashtu probleme të mëdha.

Një numër i madh përdoruesish në forumet zyrtare të Samsung ankohen se njësitë e tyre po ngrijnë në përdorime të ndryshme.

Kliko per me shume info

Rastet më të shpeshta që përdoruesit raportojnë janë ngrirja gjatë qasjes në aplikacionin e kontakteve – të drejtpërdrejtë ose të tërthortë (si gjatë marrjes së një thirrjeje).

Sapo pajisja prej $ 1,000 ngrihet, nuk reagon deri në atë nivel që ju duhet të bëni një rinisje të detyrueshme.

Problemi nuk duket të jetë i kufizuar në një rajon / vend të caktuar, pasi përdoruesit nga SHBA dhe Evropa po përballen me të. Samsung ende duhet të ofrojë një deklaratë zyrtare për këtë çështje.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.