Fotografja bën foto në vende të shëmtuara/ Rezultatet janë fantastike

Kliko per me shume info

Fotografët shikojnë anën e mirë të gjërave dhe në vende minimaliste, dhe të ndotura. Për ta sfiduar veten, Jenna Martin e mori kamerën dhe modelen e saj në një vend të braktisur që ngjan si një magazinë: “Në vend që të hulumtoj vendet e zakonshme të bukura rreth vendit ku jetoj, kam pasur idenë për të bërë pikërisht të kundërtën,” tregon ajo për një revistë prestigjoze. “Doja të shkoja në ndonjë vend të ‘shëmtuar’ larg nga standartet e fotografisë komerçiale dhe pastaj të shohim se çfarë mund të bëjmë me të.

Kliko per me shume info

‘Doja një vend me dritë, dhe nëse është i papastër nuk ka problem’ shprehet fotografja. ‘Dua të nxjerr më të mirën në një vend të shkretë’.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.