Festimet për Pavarësinë në Vlorë, Policia: Ja rrugët që do të bllokohen

Kliko per me shume info

Policia ka marrë masat e nevojshme për mbarëvajtjen e sigurisë në akset rrugore dhe ruajtjen e rendit e sigurisë pa probleme deri në përfundim të veprimtarive festive ne Vlore për festimin e ”Shpalljes së Pavarësisë”.

Për pasojë, nga ora 10:30 deri më 14:00 nuk do të lejohet parkimi i mjeteve në disa prej akseve rrugore, konkretisht :

Kliko per me shume info

– Prej fillimit të rrugës tek Shkolla e Aviacionit deri tek rrethrrotullimi i Omonias nuk lejohet parkimi i mjeteve në anën e djathtë të aksit.

-Prej Rrethrrotullimit të Omonias deri tek Shkolla e Muzikës,

-Shkolla e Muzikës deri tek Xhamia nuk lejohet parkimi nga të dyja anët e aksit rrugor.

-Sheshi përpara Xhamisë

-Sheshi tek Pedonalja

-Rrethrrotullimi i skelës deri në hyrje të Lungomares, në të dyja kahët e aksit nuk lejohet parkimi i mjeteve.

-Sheshi përpara Bashkisë

-Rrethrrotullimi i Xhamisë, nuk lejohet parkimi i mjeteve.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.