Fatmir Xhafaj tregon masat për luftën ndaj drogës: 63 mln lekë për të blerë pajisje përgjimi

Kliko per me shume info

Ministri i Brendshëm Fatimir Xhafaj ishte sot në seancën dëgjimore për buxhetin e vitit 2018 në komisionin e Sigurisë Kombëtare.

Xhafaj tha se buxheti i këtij viti ka një rritje me 8.4% krahasuar me vitin 2017, si dhe përcaktoi se për çfarë do të përdoren këto para.

Kliko per me shume info

“Shumë shpejt ata do ta bëjnë publike këtë mbështetje ndaj nesh. Buxhet në luftën ndaj drogës: Pajisje sekrete që nuk i përmend dot. Pajisje për policinë kriminale e shkencore. Do të shtojmë serverat. Do të blejmë motorë lundrues për drejtoritë kufitare bregdetare. Shumë shpejt ata do ta bëjnë publike këtë mbështetje ndaj nesh. Buxhet në luftën ndaj drogës: Pajisje sekrete që nuk i përmend dot. Pajisje për policinë kriminale e shkencore. Do të shtojmë serverat. Do të blejmë motorë lundrues për drejtoritë kufitare bregdetare. 63 mln lekë do të përdoren për blerje. 80% e këtij fondi për pajisje përgjimi. 20% për zyra”, deklaroi Xhafaj.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.