Evakuohen 13 personat e bllokuar në Valias, mes tyre fëmijë dhe zjarrfikësit

Kliko per me shume info

Forcat e Armatosura evakuojnë 10 banorët e Valiasit si dhe 3 zjarrfikësit që kishin shkuar në ndihmë të banorëve, por që edhe ata ishin bllokuar.

Ministria e Mbrojtjes konfirmoi se janë evakuar banorët dhe 5 fëmijët si dhe 3 zjarrfikësit ndërsa nuk ka qenë e mundur largimi i mjetit zjarrfikës

Kliko per me shume info

Komiteti i Koordinimit të Emergjencave Civile dhe Krizave pranë Kryeministrit informoi në mbrëmje se janë përmbytur 10 banesa në Kamëz

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.