Erion Veliaj: S’bëhem tapë, jam më i ftilluar seç dukem

Kliko per me shume info

Në një intervistë ndryshe në Pop Culture, Erion Veliaj nuk foli vetëm për qytetin, për hallet dhe punët që po kryhen e duhet të kryhen, por edhe për jetën e tij personale.

“Unë tapë nuk bëhem asnjëherë. Kam një sens vetëkontrolli dhe një tolerancë të madhe. Pra, me të njëjtën dozë që shumica e miqve të mi bëhen tapë, unë jam akoma në fillim. Nuk po e them si mburrje. Hera e fundit që kam dalë ishte kur kishim një ditëlindje të një prej kolegëve në zyrë. Jam më i ftilluar seç dukem”, tha kryebashkiaku.

Kliko per me shume info

E kush e shoqëron atë?

“Përgjithësisht dal me Ajolën. Në momentin që ajo thotë përtoj, dal me miqtë. Ajo ka një grup të vetin shoqëror dhe ndonjëherë bëhemi bashkë, kurse unë me çunat dal për futboll dhe kalçeto”, u shpreh ai./TCH

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.