Eksperti i ekonomisë: E pamundur që buxheti të shërbejë si “lavatriçe” për pastrim parash

Kliko per me shume info

Eksperti i ekonomisë Adrian Civici ka komentuar buxhetin e vitit 2018. Në rubrikën “Opinion” në “Neës24”, ai thotë se praktikisht është e pamundur që buxheti i një shteti të shërbejë si “lavatriçe për pastrim parash”, akuza këto të hedhura nga opozita.

Kliko per me shume info

Nga ana tjetër ai thotë se nisur nga paketa fiskale, rezulton se taksat kanë ardhur në rritje.

“Duhet të jemi më të kujdesshëm sa i takon rritjes së taksave. Kjo është një temë që diskutohet edhe në vende të tjera. Duke njohur shtresëzimin që ka shoqëria shqiptare, nivelin e të ardhurave dhe konsumin që ka, duhet të jemi më të kujdesshëm. Shqiptare nuk ka shpatulla të tilla sa të mbaje një rritje tjetër taksash”, u shpreh Civici.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.