E frikshme, kur vdekja të kalon para syve

Kliko per me shume info

Një tragjedi e rëndë ka arritur të shmanget, pasi një kamion me shpejtësi të madhe ka ndaluar vetëm pak cm larg një fëmijë që po kalonte rrugë.

Ndërsa disa fëmijë zbritën nga autobuzi, vdekja u kaloi pra syve. Për të kaluar në anën tjetër të rrugës, ata dolën mbrapa autobuzit, ndërsa në anën e kundërt po vinte një kamion me shpejtësi.

Kliko per me shume info

Ndërsa nuk arrinte të shikonte dot makinat që vinin nga ana tjetër e rrugës, pasi pamja ishte e zënë nga autobuzi, plotësisht i pavetëdijshëm për kamionin që po afrohej, një nga fëmijët del para tij.

Shoferi menjëherë vuri re fëmijën dhe arriti të frenojë në sekondën e fundit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.