Doni të studioni në SHBA? Ambasada Amerikane: Ja si të aplikoni

Kliko per me shume info

Ambasada Amerikane në Tiranë ka një njoftim të rëndësishëm për të gjithë ata që janë të interesuar për të ndjekur studimet në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Kliko per me shume info

Në një postim në faqen e saj të ‘Facebook’ ambasada tregon të gjitha programet e studimit që ofrohen nga universitetet në SHBA. Byroja e Çështjeve të Edukimit dhe Kulturës (ECA) ofron shumëllojshmëri programesh, duke përfshirë programe me fokus rininë me qëllim fuqizimin e brezit të ri dhe vendosjen e lidhjeve afatgjata ndërmjet Shteteve të Bashkuara dhe vendeve të tjera. ECA ofron programe për nxënës së shkollave të mesme, studentë universitarë dhe pasuniversitarë, si edhe mundësi për zhvillim profesional.Image

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.