Dimri dhe ngricat mbërritën/ Ja çfarë duhet të bëni që makina juaj të mos bllokohet në mëngjes

Kliko per me shume info

Sipas Chicago Tribune, arsyeja e vetme për të ngrohur makinën tuaj në mëngjes është që të ngroheni vetë se makina juaj me të vërtetë nuk ka nevojë të nxehet më për të vepruar në mënyrë optimale.

Nxehja e makinës në dimër nuk ka asnjë përfitim.

Kliko per me shume info

Pra, cila do të ishte mënyra më e mirë për të ngrohur makinën tuaj?

Ekspertët e automjeteve sot thonë se ju duhet ta ngrohni makinën jo më shumë se 30 sekonda para se të filloni të ecni në dimër.

Motori do të nxehet më shpejt duke ecur, shpjegon EPA dhe Departamenti i Energjisë. Në të vërtetë, është më mirë se sa të bëni punë boshe dhe të harxhoni karburant.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.