Dosja “Shullazi”, Gjykata pranon kërkesën për ballafaqim mes biznesmenit, noteres e shoferit

Kliko per me shume info

Gjykata e Krimeve të Rënda ka pranuar sot kërkesën e Prokurorisë sa i takon dosjes “Shullazi”. Nisur nga fakti se dëshmitë e dëshmitarëve të çështjes janë kontradiktore, Prokuroria ka kërkuar ballafaqim mes tyre.

Sipas organit të akuzës, do të ballafaqohen biznesmeni Ylvi Beqja dhe noterja Aida Spahiu. Por kështu, Beqja do të ballafaqohet edhe me shoferin e tij, Romeo Tarja.

Kliko per me shume info

Ballafaqim do të ketë edhe për dëshmitë e Besnik Musait dhe noteres Aida Spahiu. Në dëshminë e tij, Besnik Musai ka konfirmuar kërcënimet nga Shullazi.

Ndërkaq, Prokuroria ka kërkuar lexim të deklarimeve të Jani Zekës, pasi pretendojnë se ka dy deklarime të tij.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.