Denoncohet deputeti i PD-së, akuzohet ka vjedhur 18 milionë lekë

Kliko per me shume info

Deputeti i Partisë Demokratike Ervin Salianji, i cili hiqet si zbatuesi më i rregullt i ligjeve dhe detyrimeve që duhet të këtë ndaj shtetit.

Salianji edhe pse është deputet dhe presupozohet që duhet të zbatojë një për një ligjet dhe detyrimet që ka ndaj shtetit, duket se familja e tij jo vetëm që nuk e bën një gjë të tillë, por shkon deri aty sa të mos paguajë energjinë elekrike.

Kliko per me shume info

Biznesi i regjistruar në emër të Shegë Salianjit (e ëma e Ervinit të Bashës) ka jo pak, por 18 milionë lekë pa paguar energjinë elektrike.

Më poshtë do ta shikoni dhe nga dokumetat që do të paraqesim për ju.
/ Tema

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.