Cfarë po ndodh në Krastë të Elbasanit? Një film mbledh forca të shumta policie

Kliko per me shume info

Çfarë po ndodh në Krastë të Elbasanit? Forca të shumta policie kanë rrethuar zonën dhe po zhvillojnë një operacion!!

Kliko per me shume info

Gjithçka duket reale. Por në fakt nuk kemi të bëjmë me një aksion të tillë. Është thjeshtë një inskenim për një skenar filmi me metrazh të shkurtër që po realizohet në këtë qytet me ndihmën e Kryqit të Kuq, Policisë së Shtetit, Forcat Renea dhe madje edhe bar Avenue.

Qëllimi i këtij filmi është sensibilizimi për mospërdorimin e lëndëve narkotike, një fenomen që ka prekur rininë shqiptare dhe që është kthyer në një problem shumë serioz edhe në Elbasan.

Filmi po realizohet nga një grup i talentuar me skenariste Ueda Skënderi studente e vitit të tretë “Psikologji”. Drejtor Fotografie Migen Sejdini, aktor Geri Caka, operator Ronaldo Gjoshi etj.

Është hera e dytë që brënda një kohe të shkurtër realizohen filma me tema mjaft sensitive në Elbasan dhe që tërheqin vëmendjen e opinionit të gjërë publik.

Këto filma pritet të konkurojnë në kompeticione kombëtare e ndërkombëtare.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.