Çfarë fsheh gjesti i përhershëm i Princ Herry-t? (FOTO)

Kliko per me shume info

Prince Herry ka një gjest të cilin e bën gjithmonë, dhe vetëm tani është diskutuar nga të gjithë.

Ata që e ndjekin, dhe kanë vënë re pozat e tij në fotot e fundit, kanë kuptuar që ka diçka të ngjashme aty.

Kliko per me shume info

Në të gjitha fotot e famshme të princit, ai vendos dorën brenda kopsave të xhaketës.Traci Brown ekspert i gjuhës së trupit, është shprehur se ky gjest mund të jetë një zakon i princit.

Ai ka shtuar se ai mund ta bëjë këtë gjest në mënyrë të pakontolluar kur është në stres, apo i emocionuar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.