Bunkeri bërthamor i Luftës së Ftohtë i Presidentit Titos, ja ambientet ku do strehohej ai dhe gruaja

Kliko per me shume info

Bunkeri bërthamor i Luftës së Ftohtë i Presidentit Tito të ish Jugosllavisë është hapur si një galeri arti duke i dhënë tashmë mundësinë të gjithë të interesuarve për ta vizituar atë.

Kliko per me shume info

Ky bunker ka qenë si një qytet nëntokësor për presidentin e Jugosllavisë, bashkëshorten e tij dhe për disa zyrtarë të rëndësishëm.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.