Bleona Qerreti vendos të ngrijë vezët, do lindë fëmijë, por prioritet karriera

Kliko per me shume info

Bleona Qerreti ngrin vezet e saj me qellim qe te linde femije ne te ardhmen pavaresisht kalimit te moshes.

Lajmin e ka dhene vete kengetarja ne faqen e saj zyrtare ku shkruan: Per te gjitha vajzat qe akoma nuk kane gjetur partnerin ideal per te bere nje femi, dhe ora biologjike ben “ tik tak” cdo dite ne mendjen e tyre, kjo eshte procedura e duhur- jo nxitimi te gjejne nje partner patjeter qofte dhe nese nuk eshte babai I duhur per femijen e tyre, thjesht vetem per te bere nje femije- shkruan Bleona.

Kliko per me shume info

“Jam shumë e lumtur të ndaj me ju proçedurën e ngrirjes së vezëve të mia. Kjo metodë është një zhvillim shumë i rëndësishëm për gjithë gratë që kanë prioritet karrierën e tyre. Do vazhdoj të postoj përsëri nesër”, thote me tej këngëtarja.

California Fertility Partners

As an independent woman, I’m really proud of the fact that I’ve made my career a priority in my life and even more grateful for technologies that have given women the power to do this. I encourage all ambitious women to freeze their eggs so they have the freedom to decide their priorities and make decisions on when to have babies independent of their biological clocks #californiafertilitypartners #eggfreezingPer te gjitha vajzat qe akoma nuk kane gjetur partnerin ideal per te bere nje femi, dhe ora biologjike ben “ tik tak” cdo dite ne mendjen e tyre, kjo eshte procedura e duhur- jo nxitimi te gjejne nje partner patjeter qofte dhe nese nuk eshte babai I duhur per femijen e tyre, thjesht vetem per te bere nje femije…. #femaleempowerment #emancipimiifemrave #loveyourself #mosunixito

Posted by Bleona on Freitag, 10. November 2017

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.