Austriakët, kamera dhe radarë elektronikë për rrugët e Shqipërisë

Kliko per me shume info

Për të kontrolluar territoret problematike të qarkullimti rrugor është projektuar të pajisen me kamera vëzhguese në të gjitha segmentet rrugore që lidhin vednin.

Projekti sakaq është gati dhe zbatimi I tij pritet të zabtohet vitin e ardhshëm. Donatore e projektit do të jetë qeveria austriake.

Kliko per me shume info

“Sekretin” e ka konfirmuar edhe ministri i Brendshëm, i cili madje zbardhi edhe bashkëpunim me qeverinë austriake.

“I kam kërkuar qeverisë austriake një master plan. Një master plan që ka të bëj me vendosjen e kamerave dhe radarëve elektronikë në të gjitha zonat e Shqipërisë, që paraqiten si problematike”, tha ministri Xhafaj.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.