“Shumë shpejt do kërkohet arrestimi i një deputeti tjetër, doli në përgjime”

Kliko per me shume info

Prokuroria po heton një tjetër deputet, dhe pritet që t’i komunikohet masa e arrestit. Kështu u shpreh gazetari investigativ Artan Hoxha, teksa theksoi se ky deputet është kapur rastësisht, kur po përgjohej një grup kriminal.

Hoxha aludon se prokuroria mund të jetë duke e ruajtur këtë ngjarje për më vonë.

Kliko per me shume info

“Ka patur aq shumë ngjarje sa nuk po arrijmë as të analizojmë si ngjarje, dhe jo më t’i thellojmë. Një deputet tjetër, funksionar i rëndësishëm i administratës shtetërore është kapur rastësish, është regjistruar, teksa po përgjohej një grup kriminal.

Nuk dihet se çfarë do bëjë prokuroria me atë, dhe mbase e ka ruajtur si gur të fundit. Dhe do të kemi shumë shpejt një deputet tjetër që t’i komunikohet masa e arrestimit” – u shpreh Artan Hoxha në emisionin “Të paekspozuarit”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.