Aktoret e pornografisë janë “mashtrim”, dalin fotot e tyre pa make-up

Kliko per me shume info

Çdo grua e di se Make-Up është pjesë e jetës së tyre dhe bën mrekulli në pamjen e jashtme.Shumë të famshëm nuk duan të kapen pa Make-Up në publik.

Të gjithë e dimë që yjet e filmave erotikë aplikojnë një shumëllojshmëri makjazhi për xhirimet e tyre sepse mbi të gjitha kjo i ndihmon të zgjojnë fantazinë e djemve.

Kliko per me shume info

Në fund të fundit është një biznes që duhet ta reklamosh “mallin”.T’i shohësh këto yje të pornografisë pa Make-Up është thjesht “Wow”!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.